ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ
Λίγα λόγια για εμένα
Μαχμούντ Αουανταλλα ιατρός χειρουργός, λαπαροσκοπική χειρουργική, Laser. Παπαφλέσσα 3, Παλλήνη Αττικης, 15351
(διαβάστε περισσότερα)
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Σύνδεσμοι


FRACTIONAL Co2 ΠΝΟΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
481 αναγνώστες
Τρίτη, 2 Απριλίου 2013
19:19

 

Το Fraxitron είναι µία επαναστατική θεραπεία laser µε θεαματικά αποτελέσµατα. Περνά στα βαθύτερα στρώµατα του δέρµατος και δηµιουργεί έτσι τη φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου. Ταυτόχρονα απολεπίζει το ανώτερο στρώμα του δέρματος αφίνοντας πίσω ένα βελούδινο δέρμα. Η θεραπεία µε Fraxitron διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισµού, η οποία αναπλάθει το κατεστραµµένο δέρµα κάνοντάς το να δείχνει φρέσκο, λαµπερό και υγιές.
Σε αντίθεση µε τα πρότυπα laser που εφαρµόζονται µόνο στο πρόσωπο, το Fraxitron εφαρµόζεται και στο λαιµό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και σε ουλές σε οποιοδήποτε σηµείο του σώµατος κι αν υπάρχουν.
H θεραπεία µε Fraxitron ενδείκνυται στην:
  • Αντιμετώπιση της φωτογήρανσης και στην εξάλειψη λεπτών ρυτίδων προσώπου, λαιµού και ντεκολτέ, όπως και δυσχρωµικών αλλοιώσεων προσώπου και χεριών (πανάδων).
  • Αντιμετώπιση των ακτινικών και σμηγματοροϊκών υπερκερατώσεων.
  • Αντιμετώπιση µετεγχειρητικών ουλών και ουλών ακµής.
  • Αντιμετώπιση των ραβδώσεων σώµατος (ραγάδες κοιλιάς και άκρων).
Ανάλογα µε τον τύπο και το πρόβληµα του δέρµατός σας µπορείτε να αποφασίσετε πώς θέλετε να επιτύχετε τα εντυπωσιακά αποτελέσµατα της θεραπείας Fraxitron, µε την καθοδήγηση του εξειδικευµένου ιατρικού προσωπικού του Τµηµατός µας, χωρίς να απαιτείται αποχή από τις καθηµερινές σας δραστηριότητες.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
1 ψήφος
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΣΥΓΧΚΟΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 3,ΠΑΛΛΗΝΗ,15351
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις